Skip links

Auto Industrie

Ecobio Cleaning in de Auto Industrie

Ecobio Cleaning heeft in haar assortiment reinigingsproducten, natuurlijk ook producten die bij uitstek geschikt zijn voor in de autoindustrie.

Niet geheel onbelangrijk is het feit, dat ruim 90% van onze producten helemaal vrij is van gevaarsymbolen. Zo kunt u erop vertrouwen, dat u voldoet aan de steeds strenger wordende ARBO en milieu-eisen.

Daarnaast kenmerken onze reinigingsproducten zich door een krachtige snelle werking, die zich met glans kan meten met chemische tegenhangers. Zo ontziet u niet alleen uw medewerkers en het milieu, maar u bespaart ook nog eens tijd.

Wij hebben producten voor o.a. het reinigen en ontvetten van onderdelen, het reinigen van gereedschappen en apparatuur, het reinigen en beschermen van chroom. Maar ook voor vloerreinigers, car-shampoo en glasreinigers bent u bij ons aan het juiste adres.

Bent u nieuwsgierig geworden, wat onze producten voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende demonstratie, zodat u zelf kunt zien hoe krachtig milieuvriendelijk reinigen kan zijn.