Skip links

Food sector

Ecobio Cleaning in de Food Sector

Ecobio Cleaning heeft in haar assortiment reinigingsproducten, natuurlijk ook producten die bij uitstek geschikt zijn voor in de food-sector.

Niet geheel onbelangrijk is het feit, dat ruim 90% van onze producten helemaal vrij is van gevaarsymbolen. Zo kunt u erop vertrouwen, dat u voldoet aan de steeds strenger wordende ARBO en milieu-eisen.

Daarnaast kenmerken onze reinigingsproducten zich door een krachtige snelle werking, die zich met glans kan meten met chemische tegenhangers. Zo ontziet u niet alleen uw medewerkers en het milieu, maar u bespaart ook nog eens tijd.

Wij hebben producten voor o.a. het reinigen van keukenvloeren, koelcellen, lopende banden en keukenapparatuur. Maar ook voor het beschermen en reinigen van R.V.S., voor kantoren en computerapparatuur zijn wij uw partner.

Bent u nieuwsgierig geworden, wat onze producten voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende demonstratie, zodat u zelf kunt zien hoe krachtig milieuvriendelijk reinigen kan zijn.