Skip links

Grafische industrie

Ecobio Cleaning in de Grafische Industrie

Het aangezicht van van uw bedrijf heeft natuurlijk een hoge prioriteit. Het dient als visitekaartje richting uw klanten. Zij bestellen eerder bij een bedrijf dat er spik en span uitziet, in de verwachting dat hun orders ook zo worden uitgeleverd.

Naast de ‘looks’ van uw bedrijf, is de gezondheid van uw personeel en de zorg voor het milieu een even belangrijk aspect.
De laatste jaren is er veel veranderd in de wetgeving rondom oplosmiddelen in drukinkten, maar ook de wetgeving in reinigingsproducten is aangescherpt.

Helaas zijn er hierdoor veel producten op de markt gekomen, die wel milieuvriendelijk zijn, maar niet beschikken over de krachtige reiniging die de chemische producten hadden.

Ecobio Cleaning heeft in haar assortiment meerdere reinigingsproducten die zich wél kunnen meten met hun chemische tegenhangers, alleen zonder de negatieve bijwerkingen voor mens en milieu. Voor het reinigen van inktresten op drukvormen/persen en handen, tot verwijderaars voor lijmresten.

Maar ook voor de computerapparatuur op de DTP-afdeling en de keuken in de kantine. Ecobio Cleaning heeft er een passende milieuvriendelijke reiniger voor.
Laat u verrassen door de krachtige werking van onze mens en milieuvriendelijke producten tijdens een geheel vrijblijvende demonstratie.