Skip links

non-Profit Sector

Ecobio Cleaning in de non-Profit Sector

De non-profit sector is een zeer diverse sector, waar vaak een extra maatschappelijke druk rust om verantwoord om te gaan met mens en milieu. Te denken valt aan overheid, zorginstellingen, scholen en sportverenigingen.

Ecobio Cleaning kan uw instelling voorzien van hoogwaardige reinigingsproducten, die u helpen te voldoen aan deze vraag vanuit de maatschappij.

Onze producten kenmerken zich door een krachtige snelle werking, die zich met glans kan meten met chemische tegenhangers. Zo ontziet u niet alleen uw medewerkers en het milieu, maar u bespaart ook nog eens veel tijd.

Wij hebben producten voor o.a. het reinigen van vloeren, muren en trappenhuizen, voor het verwijderen van en beschermen tegen graffiti. Maar ook voor het reinigen van computers, kantoren en computerapparatuur hebben wij de juiste reinigingsmiddelen.

Bent u nieuwsgierig geworden, wat onze producten voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende demonstratie, zodat u zelf kunt zien hoe krachtig milieuvriendelijk reinigen kan zijn.